Prognoza meteo! Cum va fi vremea în weekend

vremea la BotosaniSfârșit de săptămână cu vreme instabilă.  Vremea se va mentine instabila. Cerul va prezenta innorari si pe spatii destul de extinse, indeosebi in a doua parte a zilei, se vor semnala averse de ploaie si descarcari electrice. Pe spatii restranse vor fi conditii de grindina, iar local cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat din nord-vest, cu posibile intensificari in prima parte a zilei. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 25 de grade, iar minimele vor cobori pana spre 19 grade.

like facebook, stiri, botosaniSambata: Vremea se va mentine instabila. Cerul va prezenta innorari si pe spatii destul de extinse vor fi averse de ploaie si descarcari electrice. Pe spatii restranse vor fi conditii de grindina, iar local cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat din nord-vest. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 26 de grade, iar minimele vor cobori pana spre 18 grade.

Duminica: Vremea se va mentine instabila. Cerul va prezenta innorari si pe spatii extinse se vor semnala averse de ploaie si descarcari electrice. Pe spatii restranse vor fi conditii de grindina. Cantitatile de apa vor fi importante. Vantul va sufla slab si moderat din sector predominant nordic. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 28 de grade, iar minimele vor cobori pana spre 19 grade.

Sursa: Meteo Nord-Est

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *