VIDEO & FOTO Un trotuar abia refăcut a fost înghițit de pământ la Botoșani

trotuar surpat, stiri, botosani, zona industriala, calea nationalaSituație îngrijorătoare în municipiul Botoșani, unde un totuar abia refăcut a fost înghițit de pământ. Zeci de metri pătrați din calea pietonală au fost distruși după ce terenul s-a surpat, pe fondul ploilor puternice din ultimele săptămâni.

Trotuarul respectiv se află în Zona Industrială a municipiului Botoșani, între fostele fabrici Mecanex și Electrocontact.

like facebook, stiri, botosaniÎn zona respectivă au fost efectuate în ultimele două luni niște lucrări de gaz, executate de firma Instal- Con. Cel mai probabil, pământul nu a fost compactat corespunzător, iar ploile au făcut ca acesta să se surpe, antrenând și pavelele de pe trotuar, care tocmai au fost montate.

De altfel, fotografiile din zonă sunt sugestive, arătând gropile apărute în mai multe puncte de pe lungimea lucrării.

 

One thought on “VIDEO & FOTO Un trotuar abia refăcut a fost înghițit de pământ la Botoșani

  1. Asa ceva nu ar fi fost posibil daca s-ar fi folosit personal calificat ,cu experienta si materialele potrivite(piatra concasata,plasa etc.) pentru compactare .Sa vedeti si cum se pun bordurile cu cate 1 cm distanta intre ele dupa care sunt chituite cu mortar. Sa nu mai vb de canale care raman infundate in asfalt si care sunt adevarate cratere pentru conducatorii auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *