Fostul șef de la Permise Auto, Dănuţ Ciubotaru, a devenit preşedinte de partid

Danut Ciubotaru, stiri, botosani, aldeFostul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, Dănuț Ciubotaru, a devenit președinte al organizației municipale a ALDE.

Biroul Politic Teritorial Botoșani a aprobat, vineri, ca Dănuț Ciubotaru să fie președintele interimar ALDE până la organizarea alegerilor, programate a avea loc pe 29 septembrie.

like facebook, stiri, botosaniOfițerul în rezervă ar putea fi, din postura de președinte, candidat al ALDE la Primăria municipiului Botoșani la alegerile din 2020.

 

3 thoughts on “Fostul șef de la Permise Auto, Dănuţ Ciubotaru, a devenit preşedinte de partid

  1. Felicitari, domnule Ciubotaru! Cu un presedinte ca Dv. mai, mai ca m-as inscrie si eu in ALDE. De altfel, asa cum arata scena politica din Romania, cred ca pe Tariceanu l-as vota cu ambele maini pentru functia de presedinte al Romaniei.

    1. Maria, toti aia de la ALDE voteaza cu ambele maini…asa cum voteaza mortii din Teleorman pe cei de la PSD. Cat despre Ciubotaru, cred ca oricine da spaga o damigeana de vin poate deveni membru de vaza in acest partid…poate lua chiar si permisul, nu-i asa d-le Ciubotaru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *