Județul Botoșani va primi o a doua tranșă de bani pentru refacerea drumurilor orășenești, comunale și de exploatații după inundații

inundatii, stiri, intersectie, strada pacea, botosani (3)Județul Botoșani a primit săptămâna trecută 5, 7 milioane lei pentru refacerea drumurilor județene afectate de inundațiile din acest an și urmează să fie repartizate județului și fonduri pentru refacerea drumurilor orășenești și comunale.

Angel Gheorghiu, subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării, a declarat că suma solicitată la nivel de județ pentru drumurile orășenești, comunale, de exploatații, poduri și podețe, este de peste 16,5 milioane lei.

like facebookBanii vor veni, însă s-a revenit în teritoriu cu circulare pentru a fi excluse drumurile care se suprapun cu Programul Național de Dezvoltare Locală. Se centralizează la nivel de țară și am vrut să intervin, pentru că am primit telefoane de la primari că înțeleseseră că nu se dau bani pentru drumurile sătești. și le spun să stea liniștiți. Când se va termina centralizarea pe întreaga țară, ca sumă prognozată 326 milioane lei,  se vor aloca și aceste sume”, a menționat Gheorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *