Încep ședințele publice pentru ocuparea posturilor în învățământ

profesori post titularizareMiercuri, 25 iulie, ora 10:00, în Aula de la Colegiul Național ”A.T.Laurian” Botoșani va avea loc şedinţa publică de repartizare a candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizaţi pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, joi, 26 iulie, în aceeași locație, la ora 10:00, va avea loc şedinţa publică de repartizare a candidaţilor cu statut de cadre didactice titulare în învăţământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au obţinut media de repartizare minimum 7 (şapte).

Candidații vor avea asupra lor actul de identitate. În cazul în care candidatul nu este prezent personal sau printr-un împuternicit (procură notarială în original) la ședința publică de repartizare, cererea acestuia nu se soluționează.

 

One thought on “Încep ședințele publice pentru ocuparea posturilor în învățământ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *