Municipalitatea alocă bani pentru editarea a două cărți de colorat pentru copii

Primaria BotosaniMunicipalitatea alocă 1500 lei pentru achiziționarea dreptului de folosință în vederea editării a două cărți de colorat pentru copii cu tema ”Povestea Unirii” și ”Povestea Tricolorului”. Cele două cărți de colorat în format electronic vor fi puse gratuit la dispoziția tuturor grădinițelor din municipiul Botoșani pentru multiplicare și vor fi folosite în procesul educațional.

like facebookAvând în vedere adresa Fundației Muzeului Caricaturii Românești și Universale prin care ni se propune posibilitatea achiziționării dreptului de folosință în vederea editării a două cărți de colorat pentru copii cu tema ”Povestea Unirii” și ”Povestea Tricolorului” , propunem alocare sumei de 1.500 lei în acest scop. Cele două cărți sunt în format A4, conțin 24 de pagini cu imagini despre istoria Drapelului Național al României și a Unirii de la 1918 și sunt dedicate explicării și înțelegerii de către tânăra generație a acestor două simboluri naționale”, se precizează în raportul de specialitate al Primăriei Botoșani.

După achiziționarea dreptului de folosință, municipiul Botoșani va avea posibilitatea să editeze aceste cărți fără limită de exemplare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *