O cunoscută firmă din Botoșani va construi un sistem de irigații pentru aproape 8.500 de hectate de teren. Investiția: 21 milioane de lei

irigatii, stiri, botosani, anifO cunoscută firmă din Botoșani va construi un sistem de irigații pentru aproape 8.500 de hectate de teren agricol. Este vorba de societatea comercială Electro-Alfa International, care a câștigat o licitație publică organizată de Administrația Națională de Îmbunătățiri Funciare pentru „Elaborare documentatie de proiectare faza PAC+PAD+POE+PTE+DE+AT la pachet cu executia lucrarilor, la obiectivul de investitii ”Reabilitarea infrastructurii de irigatii din amenajarea Gostinu Greaca Arges”, judetul Calarasi, din cadrul Programului National de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigatii Etapa I”.

Valoarea contractului încheiat de firma lui Gheorghe Ciubotaru cu ANIF este de 21,6 de milioane de lei.

like facebook, stiri, botosaniPotrivit documentației, suprafata zonei care beneficiază de această investiție este de 8437 ha din care pe teritoriul judetului Calarasi 7.730 ha și judetul Giurgiu 707 ha.

La licitație s-au înscris doar două firme, iar singura ofertă admisă a fost cea a firmei botoșănene. Valoarea estimată inițială a contractului a fost de 29,15 milioane de lei.

One thought on “O cunoscută firmă din Botoșani va construi un sistem de irigații pentru aproape 8.500 de hectate de teren. Investiția: 21 milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *