Tatăl Mădălinei Manole, socrul botoșăneanului Petru Mircea, dezvăluiri la 8 ani de la moartea artistei: „Nimeni nu se omoară de fericire!”

Foto: Antena Stars
Foto: Antena Stars

Sâmbătă s-au împlinit opt ani de când „fata cu părul de foc” a murit. În loc să îi aducă tort și flori acasă, tatăl Mădălinei Manole i-a adus fiicei sale flori, dar la mormânt.

În sufletul lui Ion Manole a rămas un gol ce nu va mai putea fi umplut niciodată, de când Mădălina s-a dus în lumea celor drepți. Ieri, la împlinirea a opt ani de la moartea artistei, tatăl său a venit la mormânt pentru a-i aduce un buchet de flori și pentru a-i spune că îi simte lipsa în fiecare zi.

like facebookPrintre lacrimi, Ion Manole a oferit câteva declarații pentru Antena Stars. „Un este nepotul meu? Nu are curajul să vină aici, după 8 ani, la mormântul mamei sale? Nu are curajul să-și vadă bunicul? Că pe bunica a terminat-o…e dincolo, în mormânt…Mă așteptam să ne întâlnim aici, să ne împăcăm, că eu cu copilul nu am nimic.

De cine îi e frică? Îi e frică de ce a făcut…pentru că sunt niște legi foarte clare, nimeni nu se omoară de fericire, nimeni nu moare de fericire” a spus Ion Manole.

Mădălina Manole avea 43 de ani atunci când s-a decis să încheie socotelile cu viaţa. Trupul Mădălinei Manole a fost găsit în noaptea de 13 spre 14 iulie 2010, la parterul vilei din Otopeni în care locuia cu soţul ei. Conform anchetatorilor, moartea a survenit după ce vedeta a îngurgitat o cantitate destul de medicamente. Artista era căsătorită cu botoșăneanul Petru Mircea.

Sursa: Spy News

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *