Femeia cu arsuri grave, refuzată inițial de clinicile de arși, urmărită de ghinion. Ambulanța s-a defectat în timp ce era tranferată la Iași

barbat targa ambulanta upuFemeia de 74 de ani, cu arsuri grave, care a fost refuzată de clinicile specializate din Iași și București, pe motiv că nu sunt paturi, a primit acordul pentru transfer la Iași, la 72 de ore de la incident. Dorohoianca a fost direcționată spre Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, joi seară, dar ghinioanele s-au ținut scai de ea.

Elicopterul SMURD, care a venit după ea,  a trebuit să rămână la sol din cauza alertei meteorologilor de vreme rea.

Medicii au găsit altă soluție. Au decis să o trimită cu o ambulanță, dar la Hârlău, aceasta s-a defectat, având probleme la cutia de viteze, și a fost nevoie de câteva zeci de minute pentru a fi reparată astfel încât să poată ajunge la destinație.

După atâta așteptare, însă, femeia a fost dusă într-un final la Iași.

Vă reamintim că aceasta avea arsuri de gradele III-IV pe aproximativ 20% din suprafața corpului după ce  salteaua specială împotriva formării escarelor, care era alimentată la o sursă de curent, a făcut un scurtcircuit și a luat foc.

like facebook, stiri, botosaniBătrâna suferă de paralizie pe partea stângă a corpului şi nu putea să se miște, iar în acel moment se afla singură deoarece persoana care avea grijă de ea a ieșit să facă niște cumpărături la un magazin din cartier.

Medicii din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe şi chirurgii plasticieni au încercat să obţină aprobarea pentru transferul acesteia într-o clinică specializată pentru pacienţii cu arsuri grave, dar au fost refuzați pe motiv că nu sunt paturi.

 

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Femeia cu arsuri grave, refuzată inițial de clinicile de arși, urmărită de ghinion. Ambulanța s-a defectat în timp ce era tranferată la Iași | Moldova24

Lăsați un comentariu

*