„Dragostea” i-a luat mințile! Femeie scoasă de jandarmi din mâinile unui tânăr care o bătea pe o stradă din Botoșani

femeie-batutaO femeie a fost scoasă de jandarmii botoșăneni din mâinile unui tânăr de 30 de ani, care o bătea, reproșându-i că încearcă să îl despartă de iubita lui.

Doi jandarmi aflaţi în timpul liber au intervenit, marți după-amiază, pentru a o scoate pe femeie din mâinile individului, care o agresa la intersecţia străzilor Mihail Kogălniceanu şi Primăverii.

like facebook, stiri, botosaniSomat să se oprească, tânărul i-a înjurat pe cei doi jandarmi, moment în care aceştia au intervenit şi l-au imobilizat.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, unde i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovire şi alte violenţe”, jandarmii stabilind şi motivul conflictului. Agresorul s-a întâlnit cu femeia pe stradă şi i-a reproşat acesteia că încearcă să îl despartă de prietena lui, după care a luat-o la palme, fără însă a-i provoca leziuni vizibile, femeia refuzând, de altfel, acordarea de îngrijiri medicale”, susțin reprezentanții Jandarmeriei Botoșani.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*