A dat cu mașina peste un bărbat, pe trecerea de pietoni, apoi a fugit. Șoferul a fost prins de polițiști

Politia Rutiera, stiri, accident, botosaniUn bărbat, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Botoșani, a fost identificat de polițiști, duminică, 8 iulie, după ce a produs un accident și a fugit de la locul respectiv.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc la data de 6 iulie. În timp ce conducea autoturismul proprietate pe bulevardul M. Eminescu, șoferul a accidentat un bărbat de 51 de ani care se angajase regulamentar în traversarea drumului public, pe marcajul pietonal.
like facebook, stiri, botosani
„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului, care a refuzat să fie transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Ulterior, pietonul s-a prezentat la o unitate spitalicească pentru a i se acorda îngrijiri medicale”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Maria Carp.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *