Liceu din județul Botoșani reabilitat cu 3,6 milioane euro. Va avea laboratoare, bibliotecă și amfiteatru

liceul din saveni botosani2Investiție majoră în educație derulată de o primărie din județul Botoșani. Un liceu va fi modernizat cu 3,6 milioane euro. Este vorba de Liceul Săveni  care va fi reabilitat în totalitate, iar în plus se va ridica o clădire cu laboratoare, bibliotecă și amfiteatru. Fondurile sunt alocate prin programul PNDL II.

like facebook, stiri, botosaniAcum avem la procedurile de achiziții publice pentru execuție poate cel mai frumos proiect al județului Botoșani, și aici mă refer la reabilitarea liceului din orașul Săveni, în valoarea de 3,6 milioane euro, unde se dorește a fi reabilitat tot liceul, crearea unei clădiri noi cu laboratoare, bibliotecă, amfiteatru. Va fi un liceu așa cum merită orașul Săveni, pentru că avem 1000 de elevi la Săveni și o promovabilitate în primele cinci din județul Botoșani, ceea ce zice foarte mult”, a menționat primarul orașului Săveni, Relu Târzioru.

El a spus că primăria a depus un proiect pe o altă axă, în valoare de 5 milioan euro, pentru a reabilita și școala generală, precum și pentru a ridica o clădire cu scop creativ și o cantină de ajutor social.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *