Proiectul privind construcția unui nou centru comercial în Botoșani, în dezbatere publică. Ce cuprinde acesta!

supermarket, stiri, botosaniProiectul privind construcția unui centru comercial în zona benzinăriei Socar a fost lansat în dezbatere publică. Dezvoltatorul este firma Med Line Group SRL Iași, care va realiza un complex comercial cu locuri de parcare, investiția urmând să fie realizată pe aproape 1,5 hectare de teren.

like facebook, stiri, botosaniPotrivit documentației. ”sunt prevazute 2 accesuri auto din arterele carosabile ce delimitează la est si vest amplasamentul, astfel: – Calea Naționala – acces clienți, cu realizarea suplimentara a unei a 4-a benzi de circulatie (preselectie acces) in profilul transversal al arterei carosabile existente; – Bdul Mihai Eminescu (acces clienti + acces aprovizionare)”.

Accesul pietonal clienti se asigura prin intermediul trotuarelor existente din Calea Nationala si bulevardul Mihai Eminescu.

Investiția propusa reprezinta construirea unui centru comercial de tip supermarket pentru vânzarea en-detail de produse alimentare și nealimentare. birouri.

Spatiul comercial va fi deservit de o parcare cu cca. 250 locuri, de un container pentru comercializare produse tip fast food.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *