Liderul Sindicatului Instructorilor Auto din Botoșani vrea ca examinatorii auto să fie stimulați. Ce propune

instructori autoLiderul Sindicatului Instructorilor Auto din Botoșani, Ilie Aparaschivei, propune ca examinatorii auto să fie motivați pentru activitatea pe care o desfășoară prin acordarea unor grade didactice, asemeni profesorilor. Acesta a declarat într-o întâlnire la care au participat reprezentanți ai Instituției Prefectului și Poliției Rutiere Botoșani că va face mai multe adrese către forurile superioare vizavi de această propunere.

Liderul de sindicat consideră că examinatorii de la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto sunt foarte puțini, comparativ cu numărul aspiranților la carnetul de șofer.

like facebook, stiri, botosaniTrebuie luată o măsură urgentă, în special cu încadrarea la serviciu. Domnii de la examinare au fost cândva selecționați să ajungă pe postul acesta și nu este ușor. Sunt unii care au mare experiență și nu se pot forma de azi pe mâine. Le vine foarte greu și deja vor să plece. Au mai fost și alții care au plecat din sistem, pentru că nu e ușor. Și noi, care avem o vârstă, nu mai rezistăm la traficul actual să facem această activitate. Să li se dea un grad didactic, pentru că asta fac: evaluează oameni, nu mai dau sancțiuni. Vom face adrese scrise”, a spus Aparaschivei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *