Se intervine la curățarea drumurilor județene după inundații. Unde au fost cele mai mari probleme

drum inundat inundatii lunca todireni 1Angajații Direcției Județene de Drumuri și Poduri intervin la curățarea tronsoanelor de drumuri afectate de inundații.

like facebook, stiri, botosaniPotrivit vicepreședintelui Consiliului Județean, Dorin Birta, cele mai afectate drumuri au fost  Talpa-Hlipceni-Todireni-Răuseni, Todireni-Albești și zona Trușești.  Aproape de intrarea în Lunca, un podeț a cedat, zona fiind semnalizată.

” Cred că în următoarea perioadă se impune o discuție și cu UAT-urile. Trebuie să facem tot posibilul ca și cetățenii să înțeleagă necesitatea acestor rigole, a acestor șanturi de evacuare. S-a dovedit că unde s-a intervenit și unde s-a permis să lărgim aceste șanțuri s-a preluat apa și nu a fost cazul de inundații”, a declarat Birta.

El a spus că în urma inundațiilor nu au fost drumuri județene închise.

 

One thought on “Se intervine la curățarea drumurilor județene după inundații. Unde au fost cele mai mari probleme

  1. Pe DJ Avrameni-Mitoc nu a-ti fost in stare sa faceti santurile din afara localitatilor si acum pt.a da vina pa altcineva spuneti de necesitatea discutiilor cu UAT-urile.Pe muncitorii veniti pt.intretinere nu i-a interesat dacat sa taie lemne provenite de arborii plantati pe marginea drumului si nimic altceva.Rusine sa va fie si poate afla si domnul presedinte cu ce va ocupati la directia de drumuri judetene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *