FOTO Tată și fiu, în greva foamei în fața Prefecturii. Bătrânul amenință că își dă foc

greva foamei cristinesti mihai pintilie vasileDoi botoșăneni, tată și fiu, au intrat în greva foamei în fața Prefecturii, nemulțumiți că unele instituții ale statului nu respectă legea. Mihai Pintilie Vasile, din satul Oneaga, comuna Cristești, susține că deține în jur de 30 de hectare de teren în localitate, iar alții îi încalcă proprietatea fără ca oamenii legii să ia măsuri.

Bărbatul, de 63 de ani, spune că problema a apărut după Revoluție și că deține acte pe terenul respectiv, iar în ciuda demersurilor făcute la mai multe instituții, inclusiv la Instituția Prefectului, nu s-a luat nicio măsură.

like facebook, suceava, news, stiriEl a decis ca împreună cu fiul său de 25 de ani să facă greva foamei pe timp nelimitat.

Vom face greva foamei nelimitat. Am fost în audiență și la prefect, nu s-a rezolvat nimic. Problema durează de zeci de ani, de la revoluție. Sunt 25-30 de hectare și nu se recunoaște dreptul de proprietate pe tot. Spune că e domeniu public. Am doi saci de acte, filme, audio-video. Sunt probe incontestabile. Suntem agresați cu proprietatea. Fuge un infractor cu toporul după noi și nu vine nimeni”, a spus Mihai Pintilie Vasile.

Botoșăneanul spune că va trece și la măsuri extreme dacă problema sa nu va fi soluționată: își va da foc cu benzină în fața Prefecturii.

greva foamei cristinesti mihai pintilie vasile 1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *