Un tânăr de 25 de ani arestat la domiciliu pentru trafic cu ţigări. A fost prins cu focuri de armă

politia de frontiera, stiri, botosani, contrabandaUn tânăr contrabandist care săptămâna trecută a fost oprit de poliţiştii de frontieră cu focuri de armă a fost arestat la domiciliu.

Valentin Gherasim, de 25 de ani, din Păltiniş, a fost reţinut de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, iar, ulterior, judecătorii din Darabani au decis să nu îl aresteye preventiv, ci să instituie măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Pe 27 iunie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani – I.T.P.F. Iaşi au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 07.00, poliţiştii de frontieră au observat o persoană care se deplasa, prin vegetaţia înaltă, dinspre satul Păltiniş către malul râului Prut. Poliţiştii de frontieră au procedat la monitorizarea zonei, iar în jurul orei 07.40 au observat persoana respectivă, întorcându-se de la malul râului Prut către localitatea Păltiniş, transportând în spate un colet voluminos.

like facebook, stiri, botosaniDeşi oamenii legii au efectuat somaţii legale de oprire, bărbatul a abandonat coletul cu ţigări şi a fugit, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase şase focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea reglementărilor legale în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *