Examinările pentru obținerea permisului auto, blocate de candidați din alte județe. Șeful Serviciului Permise: O săptămână din trei, noi examinăm județul Iași

serviciul permise auto, botosani, stiri,Examinările pentru obținerea permisului auto sunt blocate în județul Botoșani și din cauza candidaților veniți din alte județe, în special din județul Iași. Șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Botoșani, Marian Ciornea, a declarat, vineri, că mulți dintre ieșeni își fac viză de flotant pentru a da examenul de permis auto la Botoșani, întrucât la Iași termenele de așteptare sunt și mai lungi iar examenul pentru obținerea permisului este mult mai greu.

like facebook, suceava, news, stiriNoi mai mult decât să turăm motoarele la maxim nu putem.  Sunt cam 100 de candidați pe lună în plus. O săptămână din trei, noi examinăm județul Iași. Migrarea nu este interzisă de lege, dar trecând peste faptul că nu este deloc morală, ne îngreunează nouă situația. Acești candidați din alte județe vin inclusiv la audiențe că vor să dea mai repede pentru că e distanța mare. Eu mai în glumă le spun că trebuie să terminăm de examinat mai întâi candidații din Botoșani și după aia ne întindem la județele vecine. El dă trei examene la Iași, se supără și vine la Botoșani”, a spus șeful Serviciului Permise și Înmatriculări.

Potrivit acestuia, în ultimele zile, din 25 de candidați la obținerea permisului pentru tractor, 20 erau din Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *