Poliția municipală preia dispeceratul video de la Poliția Locală. Șerbănoiu: Asta înseamnă operativitate și ne ajută foarte mult pe ceea ce înseamnă segmentul stradal

sistem supraveghere video BotosaniInspectoratul de Poliție Județean preia sistemul de monitorizare video cu cele 67 de camere de supraveghere de la Poliția Locală. Viorel Șerbănoiu, șeful IPJ Botoșani, a declarat că acest transfer va însemna o eficientizare a activității Poliției și o mai bună operativitate la intervenții. La această dată, la Poliția Locală există doar un singur operator la cele 67 de monitoare.

like facebook, stiri, botosaniVom prelua dispeceratul cu cele 67 de camere la sediul Poliției municipiului. Avem un ofițer de serviciu în permanență și este foarte benefic și pentru noi. Asta înseamnă operativitate și ne ajută foarte mult pe ceea ce înseamnă segmentul stradal, ordine și siguranță publică, pe colegii de la Judiciar, anumite fapte care se comit pe timp de noapte în anumite locuri și ne sprijină foarte mult. Avem personal de serviciu 24 din 24 de ore. Vorbim de ofițerul de serviciu, ajutorul ofițerului de serviciu, plus colegii care sunt de serviciu la evenimente și au acces la acest camere”, a spus Șerbănoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *