Proprietarul unei cunoscute fabrici din Botoșani s-a stins din viață

doliu, stiri, botosaniPatronul unei cunoscute fabrici din județul Botoșani s-a stins din viață. Este vorba de acționarul majoritar al societății comerciale Serconf SA, care a murit la vârsta la 85 de ani.

Omul de afaceri sudanez Joseph Serrousi a construit in Romania cel mai mare producator-exportator de confectii pentru barbati. Averea sa, evaluata la peste 36 mil. euro, va fi mostenita de Nora Seroussi, fiica celui care a fost patronul grupului J&R Enterprises, informeaza Revista Capital.

like facebook, stiri, botosaniJoseph Serrousi a fost timp de cinci decenii un promotor al industriei usoare romanesti si membru fondator al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importantorilor din Romania (ANEIR) si al Asociatiei Investitorilor Straini din Romania. Prin afacerile sale a creat, de-a lungul timpului, peste 8.000 de locuri de munca in fabricile din Odorheiul Secuiesc, Botosani, Calarasi si Tulcea, contribuind cu peste doua miliarde de euro la balanta comerciala a Romaniei.

Omul de afaceri s-a plasat anul trecut pe locul 149 in topul celor mai bogati romani, realizat de Capital, cu o avere estimata la 36-38 mil. euro. Afacerile acestuia vor fi preluate de fiica sa, Nora Naomi, cea care in 2005 se stabilea la Bucuresti, dupa ce isi vanduse casa din Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *