Topul școlilor din județ după procentul elevilor cu medii peste 5 la Evaluarea națională. În două școli, niciun elev nu a promovat

evaluare-test-elevi-bac-300x206Inspectoratul Școlar Județean a realizat o ierarhie a celor mai bune școli, respectiv cele mai slabe școli, însă nu după media generală ca în anii anteriori, ci după mediile peste 5 obținute de elevi la Evaluarea Națională din acest an.

Astfel, sunt școli atât din mediul urban cât și rural unde procentul admișilor cu medii peste 5 a fost de 100%, școli unde procentul a fost de 95% și școli unde procentul a fost de 12,50%, 5,88% , iar în două școli procentul elevilor cu medii peste 5 a fost de 0%.

like facebook, stiri, botosani13 unități de învățământ din județul Botoșani au reușit să obțină un procent de 100% al mediilor peste 5.

Este vorba de Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Colegiul Național ”A.T.Laurian”, Liceul Săveni, Liceul ”Gr.Antipa” din Botoșani, Școala Gimnazială Hlipiceni, Școala Gimnazială ”Gr. Antipa” Botoșani, Școala Gimnazială Dersca, Școala Gimnazială nr.2 Oneaga, Școala nr.7 Botoșani, Școala Gimnazială Victoria-Hlipiceni, Școala Gimnazială Cornerstone Dorohoi, Școala Blândești și Școala Crasnaleuca. La Școala Crasnalueca doar trei elevi s-au prezentat la examen și toți trei au medii peste 5.

Școala Gimnazială ”Elena Rareș” Botoșani a avut 98,82% elevi cu medii peste 5, Școala 11 Botoșani-98,44%, Liceul Pedagogic și Școala 17 Botoșani-98,33%, Școala Gimnazială Spiru Haret-96,30%, Liceul de artă ”Ștefan Luchian”și Școala 13 Botoșani -95,45%.

La Școala 3 Botoșani și Școala 4 Fundu Herții, niciun elev nu a reușit să obțină media 5, procentul promovaților fiind zero. La Școala Dimăcheni procentul promovaților este de 5,88%, la Școala Frumușica de 12,50% iar la Școala Băiceni 16,67%.

 

One thought on “Topul școlilor din județ după procentul elevilor cu medii peste 5 la Evaluarea națională. În două școli, niciun elev nu a promovat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *