Un consilier local cere mai puține căsute pe Pietonalul Unirii: Pietonal înseamnă loc de plimbare și nicidecum comerț cu caș de la Săveni

botosani, stiri, produse traditionale, cascaval de saveni, targ, germania, cozonacul domnescUn consilier local cere mai puține căsute pe Pietonalul Unirii. Laurențiu Maftei spune că din cele zece căsuțe amplasate pe Pietonalul Unirii pentru comercializarea produselor alimentare în cadrul Târgului de produse tradiționale deschis în weekend, doar două funcționează.

like facebookConsilierul local a atras totodată atenția că aceste chioșcuri nu corespund din punct de vedere sanitar pentru comercializarea unor produse perisabile. El a spus că a primit mai multe sesizări din partea locatarilor de pe strada Unirii, care au reclamat acest aspect.

O primă doleanță ar fi că din toți cetățenii din zonă vin cu rugămintea la domnul primar și Consiliul Local să micșoreze numărul de chioșcuri, întrucât, spun ei, dă foarte urât orașului. Pietonal înseamnă loc de plimbare și nicidecum comerț cu caș de la Săveni sau de nu știu unde. Am luat legătura cu o parte din cei care folosesc aceste chioșcuri și care vând mărfuri alimentare și am constatat că nu au condiții igienico sanitare și ar trebui să intrăm în legalitate din acest punct de vedere. Acolo nu este apă, curentul este tras prin copaci, improvizația este la ea acasă. Trebuie să vedem dacă se justifică să stea în permanență aceste chioșcuri”, a spus consilierul local.

2 thoughts on “Un consilier local cere mai puține căsute pe Pietonalul Unirii: Pietonal înseamnă loc de plimbare și nicidecum comerț cu caș de la Săveni

  1. Dl. consilier Maftei trebuie sa mai aprofundeze limba română. Dupa aceea poate va fi in stare si sa exprime ceva. Succes! Cum dracu’ ajung astia in functii publice? Niste nulitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *