Angajări la Primăria Botoșani. Vezi ce posturi au fost scoase la concurs!

Primaria BotosaniPrimăria Botoşani a scos la concurs două posturi vacante. Este vorba de un post de consilier clasa I grad superior din cadrul Compartimentului Autorizări Activități Economice, respectiv un post de consilier clasa I grad principal la Compartimentul Registrul Agricol.

Condiții generale de participare la concurs pentru consilier la Compartimentul autorizări: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor economice sau în domeniul științelor juridice; vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite cu diplomă de licență necesare exercitării funcției publice de minim 9 ani.

like facebook, stiri, botosaniConcursul se organizează în data de 24 iulie ora 10.00 – proba scrisă, la sediul instituției. Proba interviu: data și ora susținerii interviului se afișează odată cu rezultatele la proba scrisă, la sediul instituției și pe pagina de internet a acesteia. Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 25 iunie-16 iulie, la sediul instituției, Camera I, Serviciul Resurse Umane.

Pentru al doilea post, de consilier la Registrul agricol, concursul este programat pe 24 iulie. iar dosarele de înscriere se depun în perioada 25 iunie-16 iulie.

Se cer: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; b) vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *