Cinci copii dintr-o familie din Botoșani vor vedea marea pentru prima dată datorită unui tânăr fotograf

stiri, suceava, botosani, copii saraci, daniel tiron (2)Cinci copii, cu vârste între 2 și 13 ani, vor vedea marea pentru prima dată datorită unui tânăr din Suceava. Aceștia provin dintr-o familie din comuna botoșăneană Dângeni. Daniel Tiron vrea să îi ducă, în acest an, la mare cu bani pe care i-a obținut din filmările sale.

like facebook, suceava, news, stiriPărinții copiilor trăiesc din ajutor social și abia își permit să le pună pe masă bucate celor mici și să îi trimită la școală, dar de o vacanță la munte sau la mare nici nu încape vorba.

„Fac asta pentru a oferi un zâmbet si o bucurie, si poate fac si oamenii cu bani să nu se gândească doar la ei să se uite si în stânga si dreapta ca în România mulți copii suferă. Acești copii care nu au văzut niciodată Marea Neagră vor primi de la mine și proiectul Descoperă Bucovina cu Mine un cadou deosebit. Ei vor petrece 5 zile pe litoralul românesc, în cadrul campaniei „Oferă un zâmbet din suflet pentru un suflet”. Excursia la mare este o ocazie extraordinară pentru copiii ai căror părinți abia le pot asigura hrana zilnică, de a descoperi o lume cu totul nouă. Este o experiență pe care o vor păstra multă vreme în suflet și care îi va ajuta să își construiască vise noi, așteptări noi de la ei înșiși”, susține Daniel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *