Circulaţie restricţionată, marți, în zona centrală a municipiului Botoşani

trafic rutier, restrictii, politist de circulatie, stiri, botosaniCirculația rutieră va fi restricționată, marți, 26 iunie, timp de o oră și jumătate, în zona centrală a municipiului Botoșani, ca urmare a unor manifestări dedicate Zilei Drapelului Național.

Restricțiile vor fi impuse în Piața Tricolorului, la intersecția dintre strada Cuza Vodă și strada Marchian, unde va avea loc un ceremonial religios și militar.

like facebook, stiri, botosaniPentru buna desfăşurare a activităţii şi siguranţa circulaţiei, structurile Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu Poliția Locală, vor lua măsuri specifice de asigurare a ordinii şi siguranţei publice la locul de desfăşurare a ceremonialului, pe întreaga durată a evenimentelor. Între orele 9:30 şi 11:00 traficului rutier din zonă va fi restricționat. De asemenea, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi va lua măsuri specifice de asigurare a ordinii şi siguranţei publice la locul de desfăşurare a ceremonialului, iar Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă va asigura o autospecială SMURD, cu echipajul necesar” se precizează într-un comunicat al Instituției Prefectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *