O firmă din Botoșani va construi peste 100 de apartamente pentru MApN. Contractul depășește 18 milioane de lei

blocuri ANL DorohoiO firmă din Botoșani va construi peste 100 de apartamente pentru Ministerul Apărării Naționale (MApN). Societatea comercială Victor Construct SRL Botoșani a încheiat un contract de peste 18,5 milioane de lei cu Agenția Națională pentru Locuințe pentru proiectarea și execuția de lucrări pentru obiectivul de investitie “Locuinte pentru tineri, destinate închirierii prin programul A.N.L pentru MApN, judetul Tulcea, municipiul Tulcea, str.1848, nr.14A”.

like facebook, stiri, botosaniEste vorba de trei scări de bloc P + 8 care vor avea o suprafață construită desfășurată de 9.757,00 mp și care vor dispune de 110 apartamente cu o cameră, cu două și cu trei camere.

La licitație au participat patru firme, iar societatea controlată de Victor Mihalachi a câștigat la prețul de 18,8 milioane de lei, în condițiile în care valoarea estimată a blocurilor a fost de 22,2 milioane lei.

One thought on “O firmă din Botoșani va construi peste 100 de apartamente pentru MApN. Contractul depășește 18 milioane de lei

  1. PUTEREA LUCRULUI PROST FACUT
    Toata ziua cauta Victor muncitori sa angajeze
    Salarii de kaka,si tencuiala cade de pe tavane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *