Afla tot ce nu stiai despre videochat!

cat_se_castiga_din_videochatDeoarece tot mai multe tinere sunt interesate sa devina modele de videochat, un job foarte bine platit oriunde in lume, ne-am gandit sa clarificam anumite aspecte legate de acest domeniu cu ajutorul reprezentantilor celui mai bun studio de videochat din Romania: Studio 20.

Videochatul este legal?

Ce este, de fapt, videochat-ul? Este o transmisie digitala live de imagine si sunet. Videochat facem pe Skype, pe Facebook, pe Whatsapp si pe multe alte platforme de comunicare. Cand vorbim despre videochat ca si job, adaugam la definitia de mai sus faptul ca modelele sunt platite pentru asta. Fie sunt platite pentru fiecare secunda de comunicare privata (daca lucreaza cu platforme de tip “premium”), fie primesc “tips” atunci cand membrii le apreciaza comunicarea in public (daca lucreaza cu platforme de tip “freemium”).

Odata ce castigi bani pentru aceasta activitate de videochat, fie el adult sau non-adult, care nu este interzis sub nici o forma de legislatia Romaniei sau de cea internationala (cu exceptia catorva tari musulmane), singura conditie pentru a fi in deplina legalitate este sa iti declari veniturile si sa platesti impozitul pe venit si (daca este cazul) contributiile sociale: CAS si CASS.

cum_faci_videochatStudio 20 respecta toate normele in vigoare si le ofera modelelor contracte ferme de artist-interpret pe baza carora isi incaseaza banii. De asemenea, aceasta companie declara veniturile, retine si plateste toate impozitele si taxele prevazute de legislatia din Romania (si din alte 3 tari unde Studio 20 are deschise studiouri de videochat). Orice model de videochat angajat la Studio 20 poate solicita reprezentantilor companiei rapoartele fiscale pentru a se asigura de corectitudinea si seriozitatea acestei echipe.

Mai mult, Studio 20 a fost prezent, in ultimii ani, in nenumarate publicatii de afaceri din Romania si din toata lumea, fiind portretizat drept un exemplu demn de urmat de firmele din acest domeniu, atat ca legalitate cat si ca profesionalism.

Cati ani trebuie sa aiba modelele de videochat?

Pentru a practica aceasta meserie, trebuie sa ai 18 ani impliniti. Varsta pana la care poti activa in bransa este in jur de 35-45 de ani, insa acest aspect depinde si de felul in care te mentii din punct de vedere fizic si de cum iti doresti sa evoluezi.

Cati bani poti castiga din videochat?

Orice tanara care doreste sa se angajeze la Studio 20 trebuie sa stie ca sumele pe care le poate castiga lunar incep de la 1.000 de dolari si ajung la peste 10.000 de dolari pe luna, in functie de implicarea, seriozitatea si profesionalismul de care da dovada fiecare. In aceasta meserie, este important sa fii sociabila, sa ai cunostinte de baza de limba engleza, sa ai un aspect fizic placut, dar si sa fii dornica sa inveti, sa depui eforturi si sa fii ambitioasa. Orice cariera de artist presupune eforturi sustinute si sacrificii, fie ca esti model de videochat, actrita, cantareata sau dansatoare.

La inceput, orice model de la acest studio de videochat va trece printr-o perioada de training, in care va beneficia de sfaturile valoroase ale modelelor si trainerilor cu experienta. Initial, vei castiga in medie intre 1.000 si 3.000 de dolari, apoi, in functie de abilitatile si de eforturile depuse, vei putea ajunge la sume cuprinse intre 5.000 – 10.000 de dolari pe luna.

Va afla lumea ca esti model de videochat?

Studio 20 lucreaza numai cu site-uri internationale cu reputatie. In plus, angajatii din cadrul acestui studio de videochat nu vor dezvalui nimanui identitatea ta. Numele tau adevarat va figura numai in acte, in rest vei activa in aceasta industrie cu un nickname pe care ti-l alegi la debut. Depinde numai de tine daca familia, prietenii si cunoscutii vor afla cu ce te ocupi. Datorita abordarii noastre glamour, majoritatea modelelor din echipa #girlsfromStudio20 au inteles, insa, ca au o cariera legala, frumoasa, de care sunt mandre si pe care nu au de ce sa o ascunda de nimeni.

Este mai bine sa lucrezi intr-un studio sau sa fac videochat de acasa?

Fara doar si poate, este mult mai bine sa incepi sa activezi ca model la un studio de videochat profesional, deoarece aici poti invata tainele meseriei de la specialisti si beneficiezi de decoruri variate si de aparatura moderna.

In plus, aici nu-ti pierzi ritmul si motivatia. Cand faci videochat de acasa, ai tendinta sa lucrezi numai daca sau cand ai chef si astfel iti diminuezi considerabil sansele de a sta online si de a face bani. Statistic vorbind, sansele de succes cand faci videochat de acasa sunt de 1% fata de cele de la studio si incasarile de 3 pana la 5 ori mai mici, in medie.

Ce program exista intr-un studio videochat Bucuresti?

La Studio 20, modelele de videochat isi pot face singure programul, in functie de preferinte si de celelalte angajamente din viata lor. Atata timp cat ele vor lucra 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, ele isi vor putea indeplini obiectivele financiare. Tu iti alegi care sunt cele 5 zile cand te loghezi, tu iti alegi ora la care incepi in fiecare zi, tinand totusi cont de faptul ca este necesar sa-ti pastrezi o perioada indelungata intervalul orar selectat, pentru a iti putea fideliza membrii (care sunt online zilnic cam in acelasi interval orar).

Pentru orice alte intrebari legate de acest studio de videochat sau de acest domeniu, te rugam sa vizitezi site-ul Studio 20, sa ne contactezi pe mail la [email protected] sau la numarul de telefon 0748777757. Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru orice fel de nelamurire. De asemenea, te asteptam cu drag sa stam de vorba live, in oricare din locatiile Studio 20 din Bucuresti: Piata Victoriei, Piata Unirii (Nerva Traian) si Grozavesti (Splaiul Independentei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *