Avalanșă de pensionări la Nova Apaserv. Director: În aproximativ un an, vor pleca la pensie în jur de 50-60 de salariați

nova apaserv, botosani, stiri, anunt, intrerupere apaSocietatea Nova Apaserv se va confrunta în primăvara anului viitor cu un val de pensionări. Directorul general al societății, Albert Tanasă, a declarat, miercuri, în ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Aqua Botoșani” că se așteaptă ca aproximativ 50 de persoane să plece din societate prin ieșirea la pensie.

like facebook, stiri, botosaniO modificare substanțială în ceea ce privește organigrama va fi făcută în luna mai a anului următor, având în vedere că până în luna mai-iunie 2018, prin prisma informațiilor pe care le avem, bazate pe obținerea hotărârilor judecătorești prin care s-a recunoscut grupa II-a unor salariați, vor pleca la pensie în jur de 50-60 de salariați”, a spus Albert Tanasă.

2 thoughts on “Avalanșă de pensionări la Nova Apaserv. Director: În aproximativ un an, vor pleca la pensie în jur de 50-60 de salariați

  1. O sa vad eu cine o sa vina sa lucreze la Nova în rahat și în mocirla pe un salariu de cacat, adică minim pe ecomoție ,ca doar na patronii de la Nova ,adică CJ BT au niște salarîi de nu-ți vine sa crezi ,femeia de servici de la CJ,are salar cât un inginer de la Nova ,sau chiar un pic mai mare !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *