Directorul Nova Apaserv: S-ar impune o creștere a tarifului la apă

robinet apa, stiri, nova apaserv, botosanin, anuntCreșterea tarifelor la apă și canalizare din decembrie anul trecut nu a acoperit integral cheltuielile la societatea Nova Apaserv. Directorul societății, Albert Tanasă, spune că s-ar impune o majorare a prețului la apă cu încă 3-4%, însă acest lucru nu este posibil în acest moment. Creșterea ar fi determinată doar de ajustarea prețurilor la energie electrică și gaz.

like facebookLa sfârșitul lunii mai am semnat  un nou act adițional cu EON de creștere a tarifului. Creșterea la apă de 5,4 %, aprobată în decembrie ,a avut în vedere creșterea la gaz și energie electrică până la luna aprilie 2017. Practic, dacă ar fi să analizăm , pentru că salariile nu au mai crescut și nu putem să vorbim de o influență asupra creșterii salariilor ci discutăm doar de cele două elemente: energie electrică și gaz, practic suntem cu un an în urmă la ralierea tarifului cu celelalte utilități. S-ar impune o majorare, dar noi având aprobarea din noiembrie, nici nu mai avem posibilitatea să mai trimitem acum imediat pentru o altă analiză. Ar trebui un procent de 3-4% care să ne acopere creșterea la energie electrică și gaz și să ajungem la nivelul lunii iunie 2018”, a menționat directorul general al Nova Apaserv.

3 thoughts on “Directorul Nova Apaserv: S-ar impune o creștere a tarifului la apă

  1. Serios? Nu s-ar impune oare sa-ti iei gasca PSD-isti mancatori de bani degeaba care conduce societatea si sa va carati cu totii acasa?
    Mama voastra de nenorociti incompetenti!

  2. Vă sugerez să încasați consumul real al celor care locuiesc la case, vile … nu încasați zeci de mii de mc pe lună !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *