FOTO O tânără din Botoșani, model de succes pentru agenții din Spania și Italia. A prezentat, în Franța, colecția Rihannei

raluca arosoaie, stiri , botosani , darabani
 O tânără din Botoșani a devenit un model de succes pentru o agenție din Spania. Botoșăneanca Raluca Aroșoaie a împlinit cu puțin timp în urmă 21 de ani, iar această vârstă se bucură de o carieră în modelling.

Este originară din orașul Darabani, însă, de trei ani, a reușit să lucreze pentru agenții consacrate în domeniu.

A debutat la București pentru agenția de modele Dejavu Models Management din București, care i-a permis să participe la prezentări de modă și shooting-uri în Tokyo, Shanghai, Copenhaga.

like facebook, stiri, botosaniUlterior, a ajuns în Italia, unde a lucrat pentru agenția Women Management Milano. De curând, a început să lucreze și cu agenția Francina Models, Spania.

raluca arosoaie , stiri , botosani , darabaniPot sa zic ca îmi place mult ceea ce fac si am „muncit” mult sa ajung unde sunt acum, model internațional. Prin acesta experiență am cunoscut o mulțime de persoane, tot felul de oameni, chiar mi-am făcut niște prieteni cu care țin si acum legătură. Nu am de gând, curând, sa renunț la ceea ce fac. Pe viitor, încerc să fac si facultatea. Sunt conștientă ca nu pot face modelling toată viata, susține modelul Raluca Aroșoaie.

Raluca are 1,77 și cântărește 45 de kilograme.

A prezentat colecții importante, precum cea a Rihannei (Franța, Hotel Martinez in the Unbound Collection by Hyatt, Cannes), dar și ale unor creatori precum Dolce & Gabana, Emporio Armani sau Victoria’s Secret.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *