Un șofer din Botoșani gonea cu 152 de km/h pe un drum naţional. Tânărul a rămas fără permis

radar, stiri, botosani, politia rutieraUn tânăr de 29 de ani, din judeţul Botoşani, a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reținut permisul de conducere, după ce  a fost depistat de polițiștii ieșeni în timp ce conducea o mașină cu viteza de 152 km/h, pe DN 28, pe un sector de drum limitat la 100 km/h.

În perioada 15 iunie – 17 iunie a.c., polițiștii rutieri ieșeni au acționat pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, produse pe fondul nerespectării normelor referitoare la depăşire şi viteza de deplasare.

like facebook, stiri, botosaniÎn cadrul acțiunii au fost aplicate 386 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 163.130 de lei, dintre care 236 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 11 pentru depășire neregulamentară și 139 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 49 de premise de conducere, dintre care 33 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 11 pentru depășirineregulamentare și 5 pentru alte abateri și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *