Bătălie între pasionaţii de airsoft din întreaga lume, lângă Botoşani. Participanți și din Statele Unite

agafton airsoftPasionați de airsoft din toată țara, dar și din Republica Moldova sau chiar Statele Unite și-au dat întâlnire în acest weekend la Botoșani. Îmbrăcați corespunzător și cu armele pregătite, au un țel precis – cucerirea Codrilor de Aramă.

like facebook, stiri, botosaniTabăra ,,Codrii de Aramă” de la Agafton a fost luată cu asalt de peste două sute de oameni înarmaţi până-n dinţi, hotărâţi să cucerească o bază fortificata din mijlocul pădurii.

În bătălie sunt folosite replici ale unor arme de foc, iar participanţii, împărţiţi în două echipe, şi-au luat misiunea în serios.

Strategiile sunt foarte importante pentru a-i învinge pe inamici.

Radu Humelnicu, organizator: “Suprafaţa de joc este organizată cu 3-4 zile înainte şi conţine patru sate, un spital de campanie. Strategia de joc prevede şi alte misiuni care se desfăşoară şi pe teritoriul taberei, dar şi în pădurea din împrejurimi.”

O astfel de pasiune este însă costisitoare. “Sunt persoane care joacă de 6-7 ani cu o replică de 400 de lei şi o pereche de ochelari. Sunt persoane care investesc 1000 de euro într-o singură replică.”

Sursa< Stirile ProTV

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *