Anunț! Centrul medical Ecomed a modificat procedura de ridicare a rezultatelor la analize

ecomed, stiri, botosani, centru medicalCentrul Medical Ecomed Botoșani anunță că a modificat procedura de ridicare a rezultatelor la analizele pacienților săi. Măsura a fost luată ca urmare a faptului că din 25 mai 2018 a intrat in vigoare Legea  cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

„Pentru a respecta cerintele legale, am modificat  procedura de ridicare a rezultatelor la analize. Rezultatele  pot fi ridicate doar de catre pacientul insusi sau de catre o persoana imputernicita de catre acesta. Persoana imputernicita se prezinta cu buletinul de identitate si documentul pus la dispozitie de laborator, completat si semnat”, a declarat managerul Centrului Ecomed, Mihaela Pujină.

De asemenea, pacienții au posibilitatea de a printa rezultatele direct de pe site, fără a fi necesară prezentarea la laborator utilizand CNP si codul de pacient la adresa www.ecomedbt.ro.

Atentie!!! Eliberarea rezultatelor nu este posibila  de pe calculatoarele care ruleaza WINDOWS XP!

Aceste cerinte sunt obligatorii pentru toti pacientii indiferent de gradul de rudenie: soț, soție, copii peste 18 ani etc. Fac excepție părinții copiilor minori.

 

One thought on “Anunț! Centrul medical Ecomed a modificat procedura de ridicare a rezultatelor la analize

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *