Mama unui fotbalist botoșănean a accesat fonduri prin programul „România Start-up Nation”

alexandru ciucurMama unui fotbalist botoșănean a accesat fonduri prin programul „România Start-up Nation” pentru a deschide o mică afacere pentru copiii săi. Este vorba de mama lui Alexandru Ciucur, fotbalist care evoluează la ACS Poli Timișoara,

like facebook, stiri, botosaniMama a făcut proiectul pentru unul din copii. Copiii ei nu au crezut în acest proiect. Mama s-a zbătut, a fost cu hârtiile la mine în birou de vreo zece ori și a obținut bani pentru o spălătorie în Dorohoi. Ei nu au crezut în acest proiect. Acum face un proiect pentru al doilea băiat”, a spus Răzvan Rotaru, deputat PSD.

Parlamentarul botoșănean a declarat că va începe cât de curând programul „România Start-up Nation II” și își dorește mai multe proiecte depuse.

E un program foarte bun și mi-aș dori să vină cât mai mulți tineri. Anul trecut au fost depuse 190 de proiecte și au intrat undeva la 57 sau 58 de proiecte. Mi-aș dori anul acesta să fie depuse undeva la vreo 400 și să intre vreo 200, pentru că asta înseamnă locuri de muncă”, a adăugat Răzvan Rotaru.

 

One thought on “Mama unui fotbalist botoșănean a accesat fonduri prin programul „România Start-up Nation”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *