FOTO! Botoșănean lovit mortal de o mașină pe o trecere de pietoni. A fost găsit la aproximativ 30 de metri de la locul impactului

accident botosanean aradSoarta și lipsa de reacție a autorităților face ca încă un om să fie lovit de mașină pe trecerea de pietoni din zona Liceului Național de Informatică, de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Arad.

S-a întâmplat azi noapte, în jurul orei 23, când un bărbat care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, a fost lovit violent de către un conducător auto care nu a oprit pentru a-i acorda prioritate. Șocați, martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și paramedicii SMURD. Omul a fost găsit în stare gravă, întins pe asfalt la aproximativ 30 de metri de la locul impactului. De asemenea, punga cu lucrurile personale ale bărbatului a zburat între liniile de tramvai, iar încălțămintea omului a fost reperată la peste 70 de metri.

like facebook, stiri, botosaniȘoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar victima, care a primit primul ajutor acolo, pe stradă, a fost preluată și dusă la spital, fiind în stare foarte gravă.

În funcție de circumstanțe, de starea victimei și de alte aspecte, polițiștii vor decide în această noapte dacă șoferul își va petrece noaptea în arest sau dacă va fi cercetat în stare de libertate.

Lipsa măsurilor pentru a preveni accidentele

În urmă cu câteva luni, în aceeași zonă, un om a murit după ce a fost lovit de către un șofer care conducea în stare de ebrietate.
Atunci, autoritățile au promis că vor lua măsuri pentru a preveni accidentele, însă până acum acest lucru nu s-a întâmplat.

UPDATE. Din păcate, medicii de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad nu au reușit să mai facă nimic pentru pietonul accidentat. E vorba de un bărbat în vârstă de 43 de ani din județul Botoșani, care a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Șoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă de 28 de ani, este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă.

Sursa: Arad Online

One thought on “FOTO! Botoșănean lovit mortal de o mașină pe o trecere de pietoni. A fost găsit la aproximativ 30 de metri de la locul impactului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *