Deputatul Răzvan Rotaru îi pune la zid pe colegii săi, consilierii locali: Nu mai vreau să tac din gură atunci când văd că unii colegi de-ai mei au anumite derapaje și spun: Da, șefu!

razvan rotaru mihaela huncaDeputatul PSD, Răzvan Rotaru, a avut o poziție tranșantă vineri, într-o conferință de presă, vizavi de colegii săi din partid, consilierii locali ai municipiului Botoșani. El a spus că din cauza unui lider de grup, respectiv Mihai Tincu, care comandă prin telefon celorlalți colegi cum să voteze, nu există o stabilitate în Consiliul Local, iar proiecte importante ale municipiului stau în așteptare.

like facebook, stiri, botosaniParlamentarul a făcut referire la scandalul din Urban Serv, la faptul că parcul Cornișa nu a fost pus încă în funcțiune și a cerut consilierilor din ambele tabere, viceprimarilor și primarului să se pună la aceeași masă pentru binele cetățenilor municipiului Botoșani.

Apar tot felul de scandaluri vizavi de Urban Serv. Vreau să cer pe această cale ca toți consilierii locali, viceprimarii și primarul să se pună la aceeași masă și să rezolve acea problemă. Este o problemă destul de delicată, iar dacă nu o vor face, voi începe atacurile asupra tuturor. Nu mă interesează despre cine este vorba. Vor avea de suferit cetățenii. La momentul acesta mai au foarte puțini bani cei de la Urban Serv în conturi pe linia de credit și răscăm să ajungem într-o situație în care gunoiul să nu mai poată fi ridicat din municipiul Botoșani și comunele cu care Urban Serv are contract. Trag un semnal  de alarmă să se pună la aceeași masă. Dacă nu vor reuși, nu mă interesează de cine este vorba: că sunt consilierii locali ai PSD, că sunt viceprimarii, că este domnul primar… Sunt anumite lucruri care nu funcționează bine. Am să cer în scris domnului Tincu, care este liderul consilierilor PSD, să-mi răspundă și mie care este situația din punct de vedere legal”, a menționat Răzvan Rotaru.

El a criticat, de asemenea, poziția consilierilor PSD de a da un aviz pentru montarea unei statui a lui I.C.Brăteanu în parcul Junior, statuie pe care liberalii s-au oferit să o facă.

Eu cred că este un gest inadmisibil din partea consilierilor PSD. Nu am venit astăzi să atac consilierii PSD, dar este un gest incalificabil din partea lor. I.C. Brăteanu a fost primul ministru al României, a fost ministru de Finanțe, un om vizibil la nivel național și cred că ar trebui să lăsam deoparte orgoliile politice și atunci când vine vorba de cetățenii acestui municipiu să nu mai aibă de suferit. Eu am discutat cu unii consilieri locali, care au primit un telefon de la domnul Tincu pentru a nu vota. Nu mi se pare în regulă. Nu am ajuns să fac hârtii scrise la partid unui coleg sau altul. Dacă domnul Tincu hotărăște pentru toți consilierii, în privința aceasta nu voi fi de acord. Nu sunt de acord cu ceea ce face domnul Tincu. Eu vreau ca acest partid să crească, să se dezvolte, să aibă ușile deschise pentru tinerii valoroși și să lăsăm la o parte orgoliile”, a mai spus Răzvan Rotaru.

Parlamentarul a amintit și de scandalurile repetate în Consiliul Local de la parcul Cornișa sau de la reabilitarea Teatrului ”Mihai Eminescu”.

El a spus că din cauza orgoliilor politice, s-a ajuns ca botoșănenii  să meargă la piscinile din Suceava, deși avem un complex ultra-modern.

Sunt mulți copii care nu-și permit să meargă la mare și cred că e rușinos ca după atâția ani de zile dau vina unii pe alții, iar noi cetățenii, părinții și copiii avem de suferit. Voi fi foarte dur și nu mai vreau să tac din gură atunci când văd că unii colegi de-ai mei au anumite derapaje. Vor spune că am o frustrare sau că am anunțat că aș vrea să candidez la Primărie. Nu e vorba că aș vrea să candidez la Primărie, dar m-am săturat ca toți prietenii mei să mă întrebe ce se întâmplă cu Cornișa, cu Teatrul Mihai Eminescu și cu celelalte lucruri. Nu voi fi dur doar cu colegii mei, ci inclusiv cu opoziția”, a adăugat parlamentarul botoșănean.

Răzvan Rotaru spune că și-ar fi dorit ca pe lista PSD pentru Consiliul municipal, listă care a fost făcută de echipa fostului primar Ovidiu Portariuc, să vadă oameni mai puternici, oameni care să nu se aplece ”de fiecare dată când sunt sunați la telefon”.

Sunt oameni care nu deschid gura, cărora le place să spună: Da, șefu! Nu sunt de acord cu așa ceva. Mi-aș dori să fie mai activi. Sunt oameni care nu doresc să facă mai nimic, doar să spună : Da, șefu!. Nu pot să lase pe alții”, a mai spus Rotaru.

 

3 thoughts on “Deputatul Răzvan Rotaru îi pune la zid pe colegii săi, consilierii locali: Nu mai vreau să tac din gură atunci când văd că unii colegi de-ai mei au anumite derapaje și spun: Da, șefu!

  1. Vai, Rotaru…cat curaj…cata personalitate! Nu stiu unde incap toate astea intr-un om asa de mic… Cu cata subtilitate ne explici tu ce sef mare esti… Ok, acum fara gluma: trage aer in piept, fa-ti curaj inca odata si du-te sa-ti ceri scuze. Zi-le alora ca erai euforic… sau vezi tu…gasesti tu ceva…Sper sa nu se supere prea tare pe tine. Succes!

    P.S. pentru botosaninews moderator: am pus pariu cu un prieten, pe doua beri , ca nu veti publica (nici) commentul asta. Va rog sa nu ma dezamagiti…?. Multumesc.

  2. Durule! Știi reclama: „Săpunul Duru îți face fața ca…” Cam așa ești Durule! Rotarule! RoTaurule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *