Cum au vrut autoritățile să oprească protestul pentru drumuri. Cratere astupate la foc automat cu nisip, înaintea protestului locuitorilor din Răuseni

protestatari drumuri stauceni cjOamenii din Răuseni care au protestat joi în fața Consiliului Județean pentru drumuri mai bune, s-au declarat indignați de ceea ce a văzut în timp ce veneau cu mașinile spre Botoșani.

Ei spun că au întâlnit mașini care nu aveau numere de înmatriculare, iar muncitorii care erau astupau gropile din carosabil cu nisip.

like facebook, stiri, botosaniĂștia de la drumuri acum și-au găsit să pună niște lut cu niște nisip în grabă în gropi ca să țină două zile după care… Este dezastru. Acele mașini nu aveau numere de înmatriculare. Erau luate ca noi să nu filmăm. Au încercat să ne oprească, crezând că un pic de nisip ne va întoarce din drum şi vom renunţa. Până acum nu se puteau plomba…”, a spus un protestatar.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, le-a spus protestatarilor că mașinile cu balast au fost trimise pentru a acoperi găurile din asfalt și cu știința lui.

Oamenii cer asfaltarea drumului DJ 282 Răuseni-Hlipiceni-Todireni-Lunca-Sulița-Talpa-Botoșani, întrucât, spun ei, și-au distrus mașinile.

protest drum stauceni

One thought on “Cum au vrut autoritățile să oprească protestul pentru drumuri. Cratere astupate la foc automat cu nisip, înaintea protestului locuitorilor din Răuseni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *