FOTO! Protest zgomotos pentru drumuri stricate în fața Consiliului Județean: Voi aveți palate, noi avem mașini stricate

protest drumuri cj 1Aproape 50 de locuitori ai comunei Răuseni au protestat zgomotos, joi, în fața Consiliului Județean. Oamenii sunt nemulțumiți cer asfaltarea drumului DJ 282 Răuseni-Hlipiceni-Todireni-Lunca-Sulița-Talpa-Botoșani. Ei au ajuns la Botoșani cu mașinile și au scandat: ”Voi aveți palate, noi avem mașini stricate”, ”Voi cu banii-n snopi, noi dăm cu mașina-n gropi”.

Oamenii spun că de peste 20 de ani sunt izolați din cauza drumurilor proaste și că nu mai fac față situației.

like facebook, stiri, botosaniS-au tot perindat pe acolo mai multe firme care au măsurat centimetru cu centimetru și au luat bănuții de acolo și au plecat. Drumurile sunt foarte rele, suntem la limita cu județul Iași, s-a vorbit mult de drumul strategic dar, din păcate, trebuiesc luate măsuri imediate pentru că este un pericol iminent asupra traficului rutier. Noi nu venim astăzi politic și sperăm ca guvernanții din Botoșani, care au venit în teritoriu și ne-au luat voturile să facă ceva, pentru că ne-au promis că vom trăi mai bine. Ne-au dezamăgit. Îi așteptă nu în jeepuri, cu mașini normale și să vadă ce condiții de trafic sunt acolo”, a spus Andrioaie Dumitru Cristian organizatorul protestului.

Câțiva protestatari au vorbit cu conducerea Consiliului Județean. Președintele CJ, Costică Macaleți, le-a explicat că pe acest drum nu se pot investi mulți bani întrucât este prins pe modernizarea cu fonduri europene. El a spus că până la modernizare, se vor acoperi gropile din asfalt cu balast.

Protestul este îndreptățit. Drumul de la Răuseni către Călărași, spre Todireni, spre Albești, Dângeni, Hănești este prins într-un program european. Este vorba de drumul strategic. Noi am dat o primă aprobare în 2016, în septembrie, și sperăm ca în această toamnă să ne apucăm de lucru. Zîmbiți amar, nu vă încălzește ce spun eu, dar suntem înaintea celorlate județe”, le-a spus Macaleți protestatarilor.

Aceștia nu au fost mulțumiți de răspuns și au spus că se vor da în judecată Consiliul Județean.

protest drumuri cj 3

protest drumuri cj 2

One thought on “FOTO! Protest zgomotos pentru drumuri stricate în fața Consiliului Județean: Voi aveți palate, noi avem mașini stricate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *