Comunicat de presă: Înfiinţare unitate de producţie brichete prin achiziţie de utilaje

antet olivia agro srl, stiri, botosani

S.C. OLIVIA AGRO S.R.L., cu sediul în Comuna Știubieni, Sat Știubieni, nr. 350, Județul Botoșani, derulează începând cu data de 07.03.2018 proiectul cu titlul “ÎNFIINȚARE UNITATE DE PRODUCȚIE BRICHETE PRIN ACHIZIȚIE DE UTILAJE”, cod SMIS 110966, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Valoarea totală a proiectului este de 505.354,75 lei, din care Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 – 2020 acordă o finanțare nerambursabilă în valoare de 319.440,88 lei.

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 – 2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord – Est.

Perioada de implementare a proiectului este 07.03.2018 – 31.12.2019, iar locul de implementare a acestuia este Oraș Săveni, Str. Ștefan cel Mare, nr. 2, Județul Botoşani.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă consolidarea poziției pe piată a întreprinderii S.C. OLIVIA AGRO S.R.L. prin îmbunătățirea competitivității acesteia, diversificarea activității, promovarea spiritului antreprenorial și exploatarea economică a ideilor noi.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt următoarele:

  • Obiectiv specific nr. 1: Achiziția de utilaje moderne, inovative.
  • Obiectiv specific nr. 2: Creșterea numărului mediu de salariați.
  • Obiectiv specific nr. 3: Promovarea eficientă și durabilă a societății.

Pentru informații suplimentare despre derularea proiectului, vă rugăm să contactați S.C. OLIVIA AGRO S.R.L. utilizând datele de contact prezentate mai jos. Persoana de contact este Manager de proiect – Florentin STRAT.

antet olivia agro srl, stiri, botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *