Rezultate meritorii pentru doi elevi botoșăneni la Concursul Național de Chimie ”Petru Poni”

laborator chimieÎn perioada 8– 11 iunie, la Constanța, județul Constanța, s-a desfășurat Concursul Național de Chimie ”Petru Poni”, la care au participat 136 de elevi din 35 de județe și din municipiul București.

Acest concurs se adresează elevilor de liceu proveniți de la filiera tehnologică. Probele de concurs, cu o durată de 3 ore fiecare, cuprind atât subiecte teoretice, cât și practice și s-au desfășurat la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” și la Liceul Tehnologic ”Miron Costin” din Constanța.

like facebookLa Concursul Național de Chimie ”Petru Poni”, județul Botoșani a fost reprezentat de 5 elevi, care au obținut următoarele rezultate: Răileanu Gabriela Lăcrămioara, de la Liceul Tehnologic Bucecea, pregătit de prof. Barbălată Elena, a obținut Mențiune specială la clasa a IX-a; Rîmbu Andrei Cosmin, de la Liceul Tehnologic Bucecea, pregătit de prof. Barbălată Elena, a obținut Mențiune specială la clasa a XII-a.

La concurs au mai participat elevii Doroftei Valentina, de la Liceul Tehnologic ”Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona, Hîrtie Eliza Elena, Liceul Tehnologic Bucecea și Iordache Dragoş, de la Liceul ”Dimitrie Cantemir” Darabani.

 

One thought on “Rezultate meritorii pentru doi elevi botoșăneni la Concursul Național de Chimie ”Petru Poni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *