Boicot! Şedinţă de Consiliu Local convocată pe problemele de la Urban Serv, suspendată din cauza consilierilor PSD. Flutur: S-ar părea că sunt niște interese aici

consiliu local fara psdSedința extraodinară de Consiliu Local, convocată miercuri pentru situația de la societatea Urban Serv, a fost amânată din lipsă de cvorum. Doar consilierii locali ai PNL au fost prezenți la ședință, deși aceasta a fost convocată ca urmare a unei solicitări venite din partea directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, membru PSD.

like facebookConsilierii locali trebuiau să aprobe un proiect privind revocarea unei Hotărâri de Consiliu Local prin care a fost numit temporar un nou Consiliul de Administrație la Urban Serv, dar și un proiect prin care trebuia acordat un mandat special pentru doi consilieri locali în vederea aprobării prelungirii valabilității liniei de creditare contractată de operatorul de salubrizare cu Banca Transilvaniei.

Ne-ați cerut să convocăm ședință pentru prelungirea liniei de credit și îmi spuneți că valabilitatea liniei de creditare expiră pe 14 iunie 2018, iar neprelungirea acesteia implică returnarea valorii integrale a liniei de creditare, fapt ce ar conduce la blocarea activității societății și nerespectarea serviciilor contractate cu municipalitatea și Consiliul Județean. Sunte pe 13 iunie, am convocat ședința în mod special pentru acest lucru: ce să înțeleg? Că începând de mâine returnați valoarea liniei de credit și se blochează activitatea societății?”, i-a spus primarul Cătălin Flutur directorului Urban Serv, Simion Drelciuc.

Directorul societății Urban Serv a spus că nu răspunde în numele consilierilor locali care au absentat și că va discuta cu banca pentru o soluție în acest caz.

Primarul Cătălin Flutur a spus că absența consilierilor PSD de la ședință este ”în nota obișnuită a acestora de a trata problemele municipiului”.

Am încercat pe ultima sută de metri să rezolvăm această problemă, care înțeleg că este foarte gravă și devine un pericol pentru situația Urban Serv, pentru dezvoltarea în continuare, pentru funcționarea celor de la Urban Serv, din păcate nu a fost cvorum. Nu înțeleg. S-ar părea că sunt niște interese aici, dacă nu se dorește ca această societate să funcționeze, o societate care nu are consiliu de administrație în momentul acesta, unde toată lumea se judecă cu toată lumea, între ei, Consiliul de administrație cu directorii, AGA nu-și face datoria”, a spus Flutur.

 

 

One thought on “Boicot! Şedinţă de Consiliu Local convocată pe problemele de la Urban Serv, suspendată din cauza consilierilor PSD. Flutur: S-ar părea că sunt niște interese aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *