Procurorii au cerut prelungirea arestului preventiv în cazul criminalului de la Pacea. Vezi decizia magistraților!

bogdan ionel, crima, botosaniProcurorii au solicitat prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv față de suspectul crimei de la Pacea, iar magistrații Tribunalului Botoșani au admis, marți, solicitarea. Astfel că Bogdan Ionel își va petrece și următoarea lună după gratii după ce ar fi înjunghiat-o mortal pe Petronela Mihalachi.

like facebook, stiri, botosaniTânăra găsită moartă în zona de agrement de la Pacea participa la o şedinţă foto. Petronela Mihalachi ieşise, alături de criminalul de 17 ani, să facă fotografii în pădurea din spatele Cimitirului Pacea, însă, în timp ce stătea la poze, a avut o divergenţă cu acesta.

Acesta a scos un cuţit pe care îl avea la el şi a înjunghiat-o pe fată de mai multe ori. După toaletarea corpului neînsufleţit al fetei, anchetatorii au stabilit că aceasta a primit aproximativ 30 de lovituri de cuţit.

loading...

Loading...

3 Comentarii

 1. catalin spune:

  Ce sentință ar fi avut criminalul dacă victima ar fi fost copilul unui magistrat???

  Răspunde
 2. Alexandra spune:

  Bogdan, dați o palmă și trezeste-te la realitate! Iubita ta,sa mutat la Dorohoi,și ghici ce,deja a pus ochii pe un băiețaș. Tu putrezești în pușcărie pentru ea,și ea deja umbla după alți. Îmi pare rău pentru tine,se vede că ești un băiat bun și dulce,dar ea,e o scorpie,spre că cineva să îți zică că ea nu e și nu a fost ceea ce iubeai,și să spui adevărul.😫😫😫😫

  Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

 1. Procurorii au cerut prelungirea arestului preventiv în cazul criminalului de la Pacea. Vezi decizia magistraților! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*