Proiectul privind construcția de locuințe pentru tinerii specialiști în sănătate a fost modificat. Când ar putea începe lucrările

anl, bloc de locuinte, stiri, botosaniProiectul privind construcția de locuințe pentru tinerii specialiști în sănătate a fost modificat, urmare a unei condiționalități impuse de Ministerul Culturii.  Astfel, blocurile ANL pentru medici, din strada Ștefan cel Mare, nu vor mai avea acoperiș cu șarpantă, ci terasă.

Locuințele se va realiza etapizat, într-o primă etapă fiind construite 20 de apartamente, urmând ca, ulterior, să fie realizate alte 20 de apartamente.

like facebook”Printr-un aviz, Ministerul Culturii a condiționat această lucrare, dat fiind că în apropiere se află Mănăstirea Popăuți, monument istoric. S-a mers pe varianta cu terasă, ca să nu reducem numărul de locuințe. De asemenea, avem sume prinse pentru utilități”, a declarat Dan Birta, vicepreședintele Consiliului Județean.

Valoarea investiției se ridică la 4,9 milioane lei, însă licitația a fost câștigată de Consproiect M SRL Botoșani cu 2,5 milioane lei.

Lucrările la primul lot ar putea începe în septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *