Doina Federovici-președinte PSD Botoșani: „Le mulțumesc tuturor botoșănenilor care au participat la mitingul de la București și au fost alături de noi la manifestarea împotriva abuzurilor”

miting psd botossani 2Președintele PSD, senatorul Doina Federivici, a transmis astăzi un mesaj de mulțumire pentru toți botoșănenii care s-au deplasat la București și au participat la mitingul organizat de Partidul Social Democrat pentru susținerea programului de guvernare și înlăturarea abuzurilor din domeniul justiției.

Le sunt recunoscătoare celor peste 1.100 de botoșăneni care au fost alături de noi. Au fost mai multe persoane care au dorit să participe la acest eveniment ca să poată manifesta pentru respectarea Constituției, a autorității și legitimității instituțiilor statului de drept, însă nu a fost capacitate de transport mai mare. Le mulțumesc colegilor mei din toate organizațiile locale ale PSD Botoșani, primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali și județeni pentru atitudinea de care au dat dovadă și sprijinul necondiționat pe care ni-l oferă de fiecare dată. A fost cea mai mare mobilizare a unui partid politic din Botoșani din ultimii ani. Acest lucru s-a realizat pentru că fiecare a venit la București din propria convingere și a dorit să își exprime nemulțumirea față de acțiunile de blocare a realizării programului de guvernare și a adoptării legilor justiției care vor desființa mecanismele opresive și abuzive ale statului paralel”, a declarat Doina Federovici.

PSD este în plin proces de realizare a celui mai ambițios program de guvernare de la Revoluția din 1989, iar reușita sa ar reconfirma percepția românilor că PSD este partidul cel mai bine pregătit să conducă România. De aceea, Opoziția și președintele Klaus Iohannis încearcă să blocheze acțiunile parlamentare și guvernamentale, sfidând astfel voința poporului român, care s-a exprimat în mod democratic la alegerile din 2016.

Le transmit celor de la PNL Botoșani că toți colegii social-democrați care au fost la București și-au dorit să fie în Piața Victoriei în primul rând pentru a fi solidari cu actualul Guvern și cu liderii PSD de la centru, iar în al doilea rând au vrut să protesteze împotriva celor care doresc divizarea românilor și subordonarea instituțiilor după bunul plac. Însă, am dovedit că suntem mai uniți ca niciodată și în pofida acestor încercări de dezbinare, PSD e hotărât să ducă până la capăt programul de guvernare și reforma Justiției din România”, a subliniat președintele PSD Botoșani.

Sursa: comunicat PSD

miting psd botossani

miting psd botossani 1

loading...

Loading...

6 Comentarii

 1. Traian spune:

  Cate strofe din imn cunoașteți? Fără jena…………

  Răspunde
 2. Ha, ha, ha.... spune:

  Ati numarat septelul? Sunt toate capetele? Sigur nu s-a ratacit vreun „injiner” prin capitala? Nu de alta, da’ sunt multe strazi pe acolo…😁.

  Răspunde
 3. dumitru spune:

  pentru prosperitatea comunitatii …mai bine erau pusi sa ude florile din oras,sa coseasca iarba si sa fie platiti politistii locali pentru …..nu stim ce merite .., infractionalitatea este in floare?!
  probleme cu care se confrunta primarul !

  Răspunde
 4. catalin spune:

  ABUZURILE LE FACEȚI VOI!!!

  Răspunde
 5. copy & paste spune:

  Toti lingai de PSD ai Botosaniului!
  O turma de vite(boi) incolonati pentru a-l sustine pe penalul Dragnea.

  Răspunde
 6. catalin spune:

  ABUZURILE LE FACE PSD-UL CU CORUPȚII LUI! LEGI FAVORABILE PENTRU INFRACTORI!
  DEGEABA ȘTERGEȚI COMENTARIUL! ACESTA ESTE ADEVĂRUL !

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*