Infractori voiajori, depistați de polițiști în două localități botoșănene. Ce aveau la vânzare

razie, politisti rutieri, filtre, stiri, botosaniFurturile şi faptele antisociale săvârşite de infractorii voiajori prezintă un specific aparte şi o complexitate deosebită generată în primul rând de faptul că autorii comit infracţiunile călătorind în diferite locaţii, pe trasee care asigură legătura facilă cu ieşirile din judeţe.

 Infractorii voiajori dispun de mijloace de transport şi îşi adaptează activitatea infracţională în funcţie de vulnerabilităţile identificate în teren. Abordează persoane întâlnite pe stradă sub diverse pretexte, culegând astfel informaţii cu privire la persoane care deţin sume de bani sau bunuri de valoare.

La data de 09.06.2018, poliţiştii comunei Mihălăşeni au depistat pe drumul judeţean DJ 294, o autoutilitară, condusă de un bărbat de 39 de ani, din judeţul Suceava.   Persoana în cauză oferea spre comercializare bunuri de uz casnic pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990, fiind confiscate bunurile oferite spre comercializare.

 La aceeaşi dată, în jurul orei 19.00, poliţiştii dorohoieni, au depistat pe D.N.29B, în comuna Văculești, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un bărbat de 29 de ani din municipiul Tecuci, judeţul Galați, având ca şi pasager un bărbat de 26 de ani, din comuna Moviliţa, judeţul Ilfov.

One thought on “Infractori voiajori, depistați de polițiști în două localități botoșănene. Ce aveau la vânzare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *