Posturile de manager și director medical de la Spitalul Județean vor fi scoase la concurs. Președinte CJ: Eliminăm orice fel de alte discuții

spitalul judetean de urgenta, mavromati, stiri , botosaniContractul de management al actualului manager al Spitalului Județean, Corneliu Mihai, expiră în luna iulie, iar postul va fi scos la concurs. Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, susține că vor fi scoase la concurs atât postul de director general și director medical.

like facebook, stiri, botosaniÎntrebat dacă actualul manager are susținerea sau dacă i se va prelungi mandatul, Macaleți a spus că ”acolo va fi un concurs”.

Eliminăm orice fel de alte discuții. Dacă regula spune că trebuie să ținem concurs, vom face concurs pentru ocuparea postului”, a menționat președintele CJ.

One thought on “Posturile de manager și director medical de la Spitalul Județean vor fi scoase la concurs. Președinte CJ: Eliminăm orice fel de alte discuții

  1. Super tare !!! Unde si cand se depun dosarele? La PSD sau PNL? Vreau să imi depun si Eu dosarul cu toate că stiu ca Nu am de promovat fara pescjes!!! E concurs fara concurs si candidez singur sau iesi al doilea pentru ca se da in săli diferite ca sa nu copieze….???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *