Cum au vrut să treacă frontiera doi bărbați pentru a ajunge în Germania

permis fals politie frontieraPoliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi efectuează cercetări cu privire la doi  bărbaţi care conduceau un mijloc de transport, deşi nu deţineau permise valabile, doi dintre ei prezentând la control documente false.

like facebookÎn data de 4 iunie, în jurul orei 02.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetățeanul moldovean Gheorghe S., în vârstă de 44 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere valabil pentru categoriile „A” și „C”, iar  pentru a putea conduce vehiculul la volanul căruia se afla, avea nevoie de categoria „B”.

Pentru a putea continua călătoria, pasagerul Nicolae C., cetățean din R.Moldova, în vârstă de 22 de ani, s-a oferit să conducă microbuzul până la destinaţie, în Germania, prezentând în acest sens un permis de conducere.

Existând suspiciuni cu privire la permisul de conducere prezentat, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, constatând că documentul este fals.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător, fals şi uz de fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *