Patru școli au fost reevaluate pentru menţinerea statutului de Eco Școală. Vezi care sunt!

Scoala 7 BotosaniPatru unităţi de învăţământ din judeţ au fost reevaluate pentru menţinerea statutului de Eco-Școală. Este vorba de Şcoala Gimnazială Nr.12 Botoşani, Şcoala Profesională „Sfântul Stelian” Botoşani, Şcoala Gimnazială Nr.7 Botoşani şi Liceul Teoretic „Grigore Antipa” Botoşani  au primit vizita comisiei de evaluare, din componenţa căreia au făcut parte prof. dr. Cornelia Dincă, preşedinte al Centrului Carpato-Danubian de Geologie, inspectorul şcolar Bilocopetiuc Paul, reprezentant al IŞJ Botoşani şi  responsabilul de proiecte de la Agenţia pentru Protecţia Mediului,  Narcisa Dumitru.

like facebook, stiri, botosaniElevii, cu îndrumarea cadrelor didactice implicate în proiect, au prezentat activitatea desfăşurată de ei în cadrul proiectului, modul în care au acţionat pentru implementarea activităţilor proiectului şi responsabilizarea cetăţenilor pentru protecţia mediului înconjurător. Elevii au participat la dezbateri și au prezentat raportul ECO pentru ultimii doi ani, prin care școala a demonstrat încă o dată cât de implicați sunt copiii în probleme de protecţia mediului.

Proiectul face parte din Programul Mondial Eco-Școala.

Documentaţia comisiei de evaluare va ajunge la Biroul Naţional Eco-Şcoală, care va lua decizia acordării sau neacordării Steagului Verde, premiul simbol obținut de şcolile care implementează cu succes programul recunoscut la nivel mondial.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *