Funcția de șef al Poliției Rutiere Botoșani, scoasă la concurs. Ce condiții trebuie să îndeplinească candidații!

politia rutiera, stiri, botosaniInspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani organizează concurs pentru ocuparea  funcției vacante de șef al Serviciul rutier. La concurs se pot înscrie doar ofiţeri de poliţie cu gradul minim de subinspector.

Candidații trebuie să fie declaraţi „apt medical” şi „apt” la testarea psihologică pentru promovarea în funcţii de conducere, să nu fie cercetaţi disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi să nu fie  puşi la dispoziţie în condiţiile Legii nr.360/2002 privind Statutul poliţistului sau faţă de care să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală.

like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, acesta trebuie să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu; să aibă 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei; să aibă 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs; să dețină/să obțină autorizaţie de acces la informaţii clasificate pentru clasa secret de stat, nivel de secretizare – „secret”.

Concursul va avea loc la data de 3 iulie 2018, începând cu ora 11.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, iar proba de  concurs va consta în susținerea unui  interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio şi/sau video.

Evaluarea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare este minim 7,00, candidaţii fiind declaraţi „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la interviul structurat pe subiecte profesionale.

Dosarele se înscriere se depun până pe 8 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *