Bărbat din Botoșani implicat într-un accident în județul Suceava

motocicleta, stiri, botosaniUn bărbat beat a intrat cu motocicleta într-o mașină de Botoșani, apoi a încercat să șteargă urmele accidentului. Totul s-a petrecut duminică după-amiază. În timp ce conducea motociclul neînmatriculat sau neînregistrat pe Uliţa Morii din comuna Capu Codrului, un localnic de 34 de ani, nu s-a asigurat corespunzător la pătrunderea pe DN 2E și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un bărbat de 66 de ani din judeţul Botoşani, intrând în coliziune laterală cu acesta.
like facebook, suceava, news, stiri
După producerea impactului, un localnic de 24 de ani a ridicat motociclul şi l-a transportat la locuinţa proprietarului, un bărbat din comuna Păltinoasa, cu intenţia de a şterge urmele accidentului rutier.

Proprietarul vehiculului a declarat faptul că, nu deţine documente de provenienţă a motociclului, iar bărbatul de 34 de ani l-a luat din curtea locuinţei sale, fără acordul său.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că motociclul nu este înmatriculat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat” şi „furt în scop de folosinţă”, ce va fi soluţionat procedural”, arată IPJ Suceava.

One thought on “Bărbat din Botoșani implicat într-un accident în județul Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *